Subscribe Now

Želim primati newsletter i pristajem da HDU koristi moju adresu elektroničke pošte za primanje promidžbenih informacija o aktivnostima HDU-a. Pročitao/la sam i razumijem Pravila privatnosti.

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Korištenjem naše web stranice pristajete na naša pravila privatnosti.

PUBLIKACIJE HRVATSKE DISKOGRAFSKE UDRUGE

Na sljedećih nekoliko stranica ove brošure čeka vas kratko predstavljanje rezultata sveobuhvatnog istraživanja o navikama slušanja glazbe u Republici Hrvatskoj. Kako bismo saznali kako Hrvati slušaju glazbu, koliko često, iz kojih izvora te koliko su upoznati s legalnim načinima slušanja glazbe…

 

 

 

 

Ima mnogo odličnih načina da putem mreže dođete do glazbe na siguran i zakonit način. Cilj ovog vodiča je da roditelje, nastavnike i mlade ljude obavijesti o tome kako da budu sigurni i djeluju zakonito dok uživaju u zabavi putem interneta ili prijenosnog uređaja.

 

 

 

 

 

Glazbena industrija je evoluirala i ne svodi se samo na snimanje ploča i distribuciju po dućanima. Za uspjeh u digitalnom svijetu, uz vrhunsku kreativnost umjetnika, potrebno je i profesionalna ekipa koja prati nove trendove industrije, pruža pravnu podršku, održava marketinške kanale , bori se protiv piratstva te organizira koncerte i druge prateće aktivnosti.

 

 

 

 

Digitalno je doba sveprisutno. Poslovi vezani uz digitalizaciju glazbe doživjeli su značajan uzlet, a ponuda legalnih glazbenih servisa i usluga u svijetu svakim je danom sve šira. Uloga diskografa u digitalnom svijetu i dalje je nezamjenjiva. Ne postoji niti jedan slučaj koji je dokazao da glazbena skupina može u potpunosti samostalno funkcionirati isključivo digitalnim putem.

 

 

 

 

 

U svojih dvadeset godina postojanja, Hrvatska diskografska udruga razvila se od inicijative nekolicine čelnih ljudi domaćih diskografa u vodeću udrugu na području regije. hdu na jednom mjestu okuplja domaće i strane tvrtke – diskografske kuće u zajedničkoj misiji stvaranja kvalitetnog i profesionalnog ozračja poslovanja cijele glazbene industrije u Hrvatskoj.

 

WordPress Theme built by Shufflehound.
Adresa: Ulica kneza Borne 5, Zagreb, Hrvatska / Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 09:00 - 17:00 / email: hdu@hdu.hr  Telefon: +385 1 3668 194