Rekordna posjećenost web stranice www.top-lista.hr

U posljednja dva mjeseca web stranica Hrvatske diskografske udruge www.top-lista.hr zabilježila je rekordnu posjećenost. Stranica na kojoj se nalaze službene liste Hrvatske diskografske udruge sadrži nacionalnu top listu radijskog emitiranja domaćih singlova HR top 40 s pripadajućim regionalnim listama, zatim službene top liste prodaje, domaće i strane, te top listu radijskog emitiranja inozemnih singlova na hrvatskim radijskim postajama ARC top 40.

Od svog prvog mjeseca, rujna 2015. godine kada je i službeno objavljena, do danas, stranica je na zabilježila rast za više od 10 000 posjeta, a taj broj iz mjeseca u mjesec raste te je tako u srpnju stranica zabilježila gotovo 14 000 jedinstvenih posjeta, a u kolovozu gotovo jednako toliko, unatoč sezoni godišnjih odmora.

Hrvatska diskografska udruga obuhvatila je sve službene nacionalne top liste na jednom mjestu, upravo na stranici www.top-lista.hr, na kojoj se uskoro očekuju i brojne novosti pa svakako obratite pažnju i nastavite pratiti događanja i aktivnosti Hrvatske diskografske udruge.