Severina i Karan u top tri u prvom tjednu na HR top 40

Već u svom prvom tjednu na nacionalnoj top listi HR top 40 pjesma Sta je svit iz mjuzikla ‘Naša bila štorija’, u izvedbi Gorana Karana i Severine, stigla je do trećeg mjesta i ponijela titulu ‘vrućeg novog ulaza’.

„Sretan sam što pjesma Sta je svit, kao najavni singl mjuzikla ‘Naša bila štorija’ na kojem Nenad Ninčević i ja radimo već sedam godina, došla do slušatelja i naišla na sjajne reakcije. Severina je pokazala kako je uz sve svoje scenske kvalitete i sjajan suradnik, a osobito sam ponosan na to kako je otpjevala ovu vrlo emocionalnu i zahtjevnu baladu. Hvala Nenadu Ninčeviću, Branku Paiću i Scardoni, Nenadu Šiškovu kao producentu i aranžeru te Darku Drinovcu koji je bio redatelj videa za pjesmu.“, rekao je Karan.

“Jedna od najljepših pjesama koje sam otpjevala u životu je upravo iz ‘Naše bile štorije’. Tako bih volila stariti u glazbi“, istaknula je i Severina na promociji pjesme Sta je svit.

Niz uspješnih tjedana na top listi nastavlja Tony Cetinski koji se i ovoga put sa svojim velikim hitom Vjera nevjera nalazi na čelnoj poziciji. Mjesto u top tri i drugu poziciju izborio je Pavel s pjesmom Poslije nas.

Regionalne top liste u proteklom su tjednu pak pokazale raznolikost glazbenih ukusa hrvatskih regija. Prvo mjesto u Dalmaciji drži Tony Cetinski, u Zagrebu je broj jedan Pavel, a Slavonija je najviše slušala Severinu i Gorana Karana. Na prvom mjestu u Zagorju su Mejaši s novim singlom Idem ja. U Istri i Primorju drugi tjedan zaredom najslušanije su Luminize feat. Marin Jurić Čivro s pjesmom Zašto još volim te, dok je u Zagrebu broj jedan grupa Connect i njihov Otrov.