Massimo ponovo u top tri HR top 40

Prvo mjesto nacionalne top liste HR top 40 drugi tjedan zaredom drži grupa Elemental s novim hitom Sve je moje tuđe. Na drugo mjesto probio se Massimo s pjesmom Zemlja zove oblake skočivši sa prošlotjedne 14. pozicije, dok su Vatra i Jantar i ovoga puta treći.

Titulom ‘vrućeg novog ulaza’ može se pohvaliti Nina Badrić i nova pjesma Cipele ušavši na top listu s devete pozicije a ‘najveći skok’ ostvarila je Maja Šuput feat. Dragi s pjesmom Lopove.

Ovoga tjedna novi na listi su Amel Ćurić i Neizdrživo, Samo njoj ću pivat Klape Rišpet, TBF-ov Tremor, Tonči Huljić & Madre Badessa Čemu nervoza te Ruke Ljetnog kina. Povratnici na top listu pak su Bosutski Bećari Dobro će nam skupa biti, Pravila Igre i Lijek za besane noći te Krik Tonyja Cetinskog.

Elemental je dominirao i na top listama četiri hrvatske regije pa su tako prvi u Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju. Nina Badrić je prva u Zagorju, dok su Silente i pjesma Neobranjivo već neko vrijeme čvrsto broj jedan u Dalmaciji.