Treće mjesto za novi singl Ivana Zaka u prvom tjednu na HR top 40

Uz odličnog Tonyja Cetinskog koji se i ovoga puta s pjesmom Vjera nevjera nalazi na prvom mjestu top liste HR top 40, svoje mjesto u top tri našli su i Neno Belan & Maja Posavec s velikim hitom Tvoj glas te Ivan Zak čiji je novi singl Ne pitaš za mene, uz treću poziciju, ponio i titulu ‘vrućeg novog ulaza’.

„Izuzetno mi je drago da sam se s pjesmom Ne pitaš za mene već u prvom tjednu emitiranja našao na vrlo visokom mjestu najslušanijih singlova u Hrvatskoj. U ovoj pjesmi koja je aranžmanski drugačija od mojih posljednjih nekoliko singlova, surađivao sam s akademskim glazbenicima s kojima se nadam da ću nastaviti suradnju i na novom albumu. Nove pjesme su u pripremi i nadam se da će kao i prethodne naći svoj put do slušatelja“, istaknuo je Zak.

Tony Cetinski u proteklom tjednu dominirao je i regionalnim top listama pa se tako našao na prvim mjestima u čak pet hrvatskih regija – Slavoniji, Dalmaciji, Zagorju, Gradu Zagrebu te Središnjoj Hrvatskoj. U Istri su pak najslušanije bile Luminize s pjesmom Zašto još volim te koju su otpjevale u duetu s Marinom Jurićem-Čivrom, finalistom prve sezone showa “The Voice – Najljepši glas Hrvatske”.