Već svima dobro poznato, omiljeno lice, koje predvodi novi glazbeni val i na spomen čijeg imena ženska srca brže ‘zakucaju’, pripremio je novo iznenađenje.

Jure Brkljača, obožava pozornicu i interakciju s publikom, što je nebrojeno puta dokazao, nastupima na brojnim koncertima.

Mnogi još u sebi pjevaju ‘Ne postojim kad nisi tu’, hit sa kojim je nastupio na ovogodišnjoj DORI, koji je od svih predstavljenih, bio među najbolje plasiranim, između svih izvedenih na hrvatskom jeziku, stigavši iz pera Miroslava Rusa.

Istovremeno, prisjetimo se samo nekih od Jurinih maestralnih izvedbi u showu ‘A strana’, koje su sve ostavile bez daha, a o kojima se i danas priča.

Upravo tu svoju interpretatorsku stranu, ali i uz svoje pjesme, pokazat će vam na onome što slijedi.

Riječ je o koncertu pod nazivom ‘Noć legendi’ u splitskom klubu Zenta, petak 08.11..
Ulaznice su već u prodaji, potražiti ih možete već danas, putem sustava adriaticket.com.

Svojim prepoznatljivim vokalom te uz odličnu svirku, Jure Brkljača, zasigurno će vas oduševiti izvedbama najvećih hitova nenadmašnog Olivera Dragojevića.

Na repertoaru će se naći i pjesme ostalih legendi kao što su, Dino Dvornik, Mišo Kovač, Marijan Ban, Vinko Coce, Tomislav Ivčić, ali i brojnih drugih.

Brojna publika, koja spomenutu večer odluči provesti u najboljem glazbenom društvu, zasigurno neće ostati ‘zakinuta’ za Jurine uspješnice, poput ‘Ne postojim kad nisi tu’, ali i ‘Ona me vuče’, ‘Što osjećaš ti’, ‘Druga strana’ ili ‘Pristani na sve’.

Sve navedeno uz Jurin prepoznatljivi dalmatinski mentalitet, garantira vam vrhunski koncert. Dok čekamo novo veliko glazbeno iznenađenje koje će uslijediti u narednim danima, ne propustite – Jure Brkljača, klub Zenta, Split, petak 08.11.

Foto: Hit Produkcija