Slijediti svoje snove i ostvariti ih, neprocjenjivo je. Kada to napravite u glazbenom svijetu, uspjeh je tim veći.

Boris Rogoznica, uspio je i ostvario svoju veliku želju. Pred nama je ‘Izgubljeno / nađeno’, album prvijenac mladog glazbenika, koji je svoj put nenametljivo, skromno, ali uspješno gradio posljednjih godina.

Kroz jedanaest pjesama, Boris nas vodi na jednostavno, ali istovremeno pozitivno, razigrano i veselo glazbeno putovanje, o kojem ćemo razmišljati, dok je izdanje protkano njegovim prepoznatljivim stilom, u kojem je ljubav zvijezda vodilja.

Svoju autorsku crtu, Boris je provukao kroz album uz suradnike, koji su mu itekako pomogli u realiziranju ove priče.

Od svojih prvih početaka, Boris je uvijek isticao kako je glazba njegova velika ljubav, koju svakodnevno iskreno živi. U stvaranju svake nove pjesme, zajedno sa svojim suradnicima uvijek misli na publiku, koja ga vjerno prati na svakom koraku, njegov je najbolji kritičar, ali i vjetar u leđa koji ga dodatno motivira.

‘Sada kada u rukama držim svoj prvi album, jasno mi je da nije poanta u njemu kao cilju, već u putovanju, koje je prethodilo njegovoj realizaciji. Na ovom albumu se nalaze neke pjesme, koje čuvam još od tinejdžerskih dana. Sve te godine nisam odustao od njih i svojih snova, iako bi mi bilo puno lakše da jesam. Upravo zato odlučio sam, svoj prvi album nazvati “Izgubljeno / nađeno”.

Sve su pjesme bile izgubljene po raznim ladicama, a na koncu su ipak pronađene, snimljene i objavljene. Zahvaljujem svima, koji su mi u tome pomogli. Ne treba ih posebno imenovati, jer oni dobro znaju da mislim na njih.
Hvala Vam i uživajte dragi moji!’, istaknuo je ovom prigodom Boris

Slušate li ‘Neponovljiva’, ‘Rastvorio bi more’, ‘Samo me ljubi’, ‘O čemu razmišljaš u snu’ ili aktualnu ‘Sve grijehe piši na mene’, poruka je jasna, a sve skladbe protkane su iskrenim emocijama.

Album ‘Izgubljeno / nađeno’ Borisa Rogoznice, već danas potražite u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka, prodavaonicama dm-a, kao i online na http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8748

Foto: Danijel Galić