Luminize i Marin Jurić-Čivro stigli do prvog mjesta top liste HR top 40

Nakon 10 tjedana na top listi i nekoliko prvih mjesta na regionalnim top listama pjesma Zašto još volim te koju izvode Luminize feat. Marin Jurić-Čivro stigla je do prvog mjesta HR top 40.

Na drugom mjestu nalazi se Pavel s pjesmom Poslije nas, koja se već neko vrijeme nalazi pri samom vrhu, dok su se na treće mjesto probila Pravila igra sa svojim novim hitom Na ulazu. Pravila igre ostvarila su  i ‘najveći skok’ od čak 33 mjesta u odnosu na protekli tjedan.

“Velika nam je čast biti na prvom mjestu! Baš smo nedavno provele nekoliko tjedana u Hrvatskoj i redovito slušale i gledale Top listu – i bile smo oduševljene koliko dobrih pjesama ima. Biti na samom vrhu liste zaista je ogroman uspjeh i hvala svima na podršci“, istaknule su Luminize.

“Ne mogu vjerovati kako je ova godina započela, pa ovo je fenomenalno. Zaista sam urlao od sreće kada sam saznao! Sada me još čeka rad na albumu – ima puno posla, ali ovo je velika motivacija i snaga. Hvala svima koji me slušaju i prate”, dodao je Marin Jurić-Čivro.

Luminize se trenutno nalaze u Nizozemskoj, gdje su dovršile rad na svom albumu prvijencu koji će objaviti ovog proljeća, dok Marin radi na novim pjesmama i u suradnji s Denykenom priprema svoj prvi album.

Ovoga tjedna imali smo čak sedam povratka na top listu te tri nova ulaza, od kojih je titulu ‘najvišeg ulaza’ ponio Damir Kedžo s novim singlom Korijen u pijesku našavši se na šestom mjestu u svom prvom tjednu na listi.

U Dalmaciji te Istri i Primorju na prvom mjestu nalazi se nacionalni broj jedan Luminize feat. Marin Jurić-Čivro, Pavel je prvi u Gradu Zagrebu, Slavonija i Središnja Hrvatska najviše su vrtile Pravila igre, dok su Željko Krušlin & Latino s pjesmom Tebe trebam na čelnoj poziciji u Zagorju.