Severina i Karan broj jedan nacionalne top liste HR top 40

Nova godina odlično je krenula za Severinu i Gorana Karana koji su se s duetom Sta je svit našli na čelnoj poziciji nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40.

Rock legende Parni Valjak s novim hitom Prolazi sve, zar ne? zauzeli su drugo mjesto, dok su treći Željko Krušlin & Latino i pjesma Tebe trebam.

„Jako mi je drago da je pjesma Sta je svit na prvom mjestu HR top 40. Od srca hvala svima koji su pomogli da se ostvari Naša bila štorija, a najviše Severini, Neni Ninčeviću, Nenadu Šiškovu i Branku Paiću. Ova lijepa priča će se uskoro nastaviti i na radio valovima i na sceni. Samo ljubav“, istaknuo je Karan.

Jedan od najuspješnijih u 2015. godini Petar Grašo s pjesmom Moje zlato ostvario je najveći skok, sa 33. na deveto mjesto, te je jasno kako ćemo Grašu rado slušati i u novoj godini.

Top liste hrvatskih regija u 2016. godinu ušle su šaroliko. Nacionalni broj jedan, Severina i Karan, prvi su i u Dalmaciji. Zagreb je najviše slušao Pavelovu pjesmu Poslije nas. U Slavoniji je prvi Parni Valjak, Željko Krušlin & Latino u Središnjoj Hrvatskoj, dok su Sanja, Zec i Marinko i njihovi Snovi zaljubljene žene broj jedan u Zagorju.