Ulaznice za Slavonski Brod su rasprodane, u prodaji je još malo karata za ostale gradove, a zbog velikog interesa publike preostali dio ulaznica za Gavellu 23.11. može se kupiti putem sustava Eventim

Manje od dva tjedna do početka spektakularne turneje

Vještina Boutique – od turneje kojom će Massimo zajedno sa svojom vjernom publikom proslaviti 15 obljetnicu od objave albuma Vještina dijeli nas nešto manje od dva tjedna.

Interes za ovu glamuroznu turneju očekivano je velik, a o tome najbolje svjedoči rasprodani koncert u Slavonskom Brodu te mali broj preostalih ulaznica za druge gradove. Također, zbog iznimnog interesa publike koja živi izvan Zagreba i koja nije u mogućnosti ulaznice kupiti na blagajni kazališta Gavella, za koncert u subotu 23.11. omogućena je kupnja ulaznica putem sustava Eventim. Ulaznica za spomenuti datum je preostalo još vrlo malo pa je savjet svim zainteresiranima da svoje ulaznice osiguraju što prije.

Massimo će turneju započeti 9. studenog u Karlovcu gdje je u razgovoru za Prvi karlovački radio podijelio brojne zanimljivosti iz svoje karijere i života te nije skrivao uzbuđenje zbog nadolazećih koncerata:

“Obećajem da će ovog puta biti stvarno posebno. Htjeli smo napraviti koncerte bez bubnja. Ja mislim da se kalibri glazbenika kao što su Stanić, Radanović i Popeskić mogu snaći u takvoj jednoj atmosferi tako da će to biti iz mnogo aspekata biti vrlo drugačija i vrlo posebna turnejica. ”

Massimo i Miss 7 pozivaju vas da s njima proslavite obljetnicu albuma koji je ostavio velik trag na glazbenoj sceni i zajednički ispišete novu stranicu njegove karijere.

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su putem sustava Eventim, a ulaznice za zagrebačke koncerte 21. i 22. studenog potražite isključivo na blagajni kazališta Gavella dok su za 23. studeni sada dostupne i putem sustava Eventim.
Cijena ulaznice za koncerte u Karlovcu, Čakovcu iznosi 150 kn, a u Osijeku uz standardne ulaznice po cijeni od 150 kn moguća je i kupnja VIP ulaznice na galeriji po cijeni od 250 kn uz koju je osiguran zasebni ulaz, zasebni šank i finger food.

Cijena ulaznice za zagrebačke koncerte iznositi 270 kn za gornji dio partera, a za prvi dio partera i balkon 330 kuna.

Više o koncertima pronađite na Massimovoj Facebook stranici.

Ulaznice pronađite na Eventim.hr