Dragi kolege i poslovni suradnici,

u cilju poboljšanja komunikacije s našim članovima i partnerima, Hrvatska diskografska udruga od danas je aktivna na dvije nove društvene mreže –LinkedInu te Viberu. Osim Facebooka i Instagrama, na kojima svakodnevno dijelimo važne novosti i vijesti iz struke, kroz nove dvije društvene mreže želimo dodatno poboljšati komunikaciju i transparentnost prema našim članovima, ali i biti u trendu s najsuvremenijim oblicima komuniciranja, što smatramo izuzetno važnim u našem poslu.

Viber grupa „Hrvatska diskografska udruga“
Viber grupa „Hrvatska diskografska udruga“ tako je novo mjesto na kojem ćemo pravovremeno donositi važne informacije direktno na Vaš mobitel, čime ih činimo lako dostupnima i brzo čitljivima.

Tako ćemo Vas redovito obavještavati o našim top listama, novostima i zanimljivostima iz svijeta diskografije, ali i zakonodavnim aktivnostima i promjenama te informacijama vezanim uz poslovanje Hrvatske diskografske udruge i Udruge za zaštitu, prikupljanje i raspodjelu naknada fonogramskih prava.

LinkedIn „Hrvatska diskografska udruga“
Ako ste aktivni na LinkedInu, također Vas pozivamo da zapratite naš profil Hrvatske diskografske udruge jer od danas intenzivno komuniciramo i na ovoj poslovnoj društvenoj mreži. Vijesti će tako biti prilagođene poslovnom sektoru, a naš tim će na dnevnoj bazi donositi sve važne informacije za našu struku, a naročito u ovim teškim vremenima koja su nas zadesila.

Veselimo se snažnijoj komunikaciji i novim digitalnim prijateljstvima, a ako imate problema tehničkih problema s pristupanjem novim kanalima slobodno nam se obratite bilo na našim društvenim mrežama, bilo mailom na hdu@hdu.hr.

Stručna služba Hrvatske diskografske udruge!