Novo na Inkubatoru dobre glazbe: rubrika Album tjedna

Nakon više od godinu dana redovnog emitiranja na radijskim postajama diljem zemlje, Inkubator dobre glazbe dobio je novu rubriku. Riječ je o Albumu tjedna, sadržaju koji će sa svakom novom epizodom otkriti zanimljivosti o jednom domaćem izdanju, a koje pripremaju i predstavljaju Kornelije Hećimović i Ana Radišić.

U veljači su u spomenutoj rubrici predstavljeni albumi Povratak prvoj ljubavi/Return To The First Love Tihomira Popa Asanovića, zatim Put u plus Ede Maajke, album Josipe Lisac From Croatia Records Studio te izdanje benda Kojoti – Dragocjeno raskošno blistavo.

Podsjećamo, Inkubator dobre glazbe radijska je emisija nastala pod okriljem Hrvatske diskografske udruge. Emitiraju je radijske postaje diljem Republike Hrvatske, uključujući i jednu u Bosni i Hercegovini. Svakog tjedna, emisija donosi najnovije vijesti s glazbene scene, aktualne singlove domaćih izvođača te pregled liste HR Top 40. Uz radijske postaje, emisija je sasvim besplatno dostupna i na podcastu gdje se nalaze sve epizode od početka emitiranja u siječnju 2018.