Subscribe Now

Želim primati newsletter i pristajem da HDU koristi moju adresu elektroničke pošte za primanje promidžbenih informacija o aktivnostima HDU-a. Pročitao/la sam i razumijem Pravila privatnosti.

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Korištenjem naše web stranice pristajete na naša pravila privatnosti.

Radijska emisija ‘Inkubator dobre glazbe’

Hrvatska diskografska udruga (HDU) u siječnju 2018. krenula je s novim projektom – radijskom emisijom Inkubator dobre glazbe, koja se svakog tjedna emitira na velikom broju radijskih postaja diljem Hrvatske. Ideja emisije nastala je prvenstveno u težnji za promocijom domaće glazbe i novostima iz glazbene industrije, ali i s motivom da domaća glazbena scena dobije svoj dodatni radijski prostor. Za cjelokupnu produkciju, uz samu Udrugu, zaslužni su RTL-ova televizijska urednica i voditeljica Ana Radišić te radijski i glazbeni urednik, voditelj i producent Kornelije Hećimović. Iskusni članovi tima dali su značajan doprinos ovom projektu i osigurali zavidnu razinu produkcije emisiji koja svaki tjedan donosi najbolju domaću glazbu u domove slušatelja. U svakoj epizodi uz najnovije vijesti, slušateljima se predstavlja aktualna lista HR Top 40 te album tjedna prema izboru urednika. Interes radijskih postaja za preuzimanje i emitiranje epizoda raste iz mjeseca u mjesec, a svi zainteresirani urednici koji bi željeli emitirati besplatno Inkubator u svome programu, mogu se javiti na mail hdu@hdu.hr ili putem prijavnog obrasca. Također, sve dosadašnje epizode moguće je preslušati također besplatno putem podcasta na poveznici.

 

Prijavnica za radio postaje

Ako biste i Vi željeli primati najnovije glazbene vijesti i aktualne domaće hitove u emisiji Inkubator, popunite prijavnicu u nastavku.

 

[contact-form-7 id=”1506″ title=”Inkubator prijava”]

 

Inkubator dobre glazbe – Powerd by Hrvatska diskografska udruga

Ana Radišić i Kornelije Hecimovic voditelji su radijske emisije 'Inkubator' koja svakoga tjedna slušateljima brojnih radio postaja u Hrvatskoj donosi vijesti iz glazbene industrije i najveće hitove domaće glazbe! ;)Davor Gobac Pravila Igre Lea Mijatović Fluentes Mia Dimšić Petar Grašo#inkubator #hdu #hdu2018

Gepostet von HDU – Hrvatska diskografska udruga am Donnerstag, 22. Februar 2018


 

WordPress Theme built by Shufflehound.
Adresa: Ulica kneza Borne 5, Zagreb, Hrvatska / Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 09:00 - 17:00 / email: hdu@hdu.hr  Telefon: +385 1 3668 194