Subscribe Now

Želim primati newsletter i pristajem da HDU koristi moju adresu elektroničke pošte za primanje promidžbenih informacija o aktivnostima HDU-a. Pročitao/la sam i razumijem Pravila privatnosti.

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Korištenjem naše web stranice pristajete na naša pravila privatnosti.

Top-lista vinila

top lista vinila web

 

Top-lista vinila objavljena je po prvi put na Nacionalni dan albuma 13. listopada 2018. godine kada se albumu kao formatu odala počast kroz posebno mu posvećen dan. S obzirom da vinilu kao mediju popularnost raste unatoč svim najmodernijim trendovima, Hrvatska diskografska udruga započinje pratiti prodaju ovog formata na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj gdje je moguće pronaći vinilna izdanja i objavljivati podatke. Jednako kao i kod standardne liste prodaje, HDU donosi podatke o domaćim i stranim pločama koje su se našle među najprodavanijima, a isti se prikupljaju na mjesečnoj razini. Uz podršku Zlatka Turkalja i Hrvatskog radija, na Drugome programu svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu u emisiji Svijet diskografije gostuju izvođači i diskografi s prve pozicije top-liste vinila, a ujedno i vlasnici simboličnog priznanja Vinila mjeseca.

WordPress Theme built by Shufflehound.
Adresa: Ulica kneza Borne 5, Zagreb, Hrvatska / Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 09:00 - 17:00 / email: hdu@hdu.hr  Telefon: +385 1 3668 194